Clubkampioenschappen 2020

Dit jaar willen we wederom de clubkampioenschappen voor de jeugd organiseren.

De clubkampioenschappen is een toernooi voor de jeugd waarbij echte badminton wedstrijden worden gespeeld. Hierbij speel jij als jeugdlid van BC Hilvarenbeek tegen andere kinderen die samen met jou normaal de training volgen. Uiteindelijk zal het erom gaan wie clubkampioen zal worden.

Dit jaar zullen we de wedstrijden verspreid spelen over één zaterdagmiddag en de daarop volgende dinsdagavonden zullen we de finales spelen.

Zaterdag 14 maart willen we om 15:00 uur starten in sporthal de Roodloop met de wedstrijden.

Die dag willen we starten met het spelen van zoveel mogelijk ‘poule‘ wedstrijden. Vervolgens zullen we op 2 dinsdagavonden de finales spelen.

Via het formulier hieronder kun je je opgeven voor zowel het enkelspel als het dubbelspel. Met het dubbelspel speel je wedstrijden twee tegen twee. Daarbij speel je samen met een vaste dubbelpartner, die ook lid is van onze vereniging. Deze dubbelpartner mag je zelf kiezen.

Wat praktische zaken op een rij:

  • Zaterdag 14 maart poule wedstrijden
  • Zaterdag 14 maart aanvang 15:00 uur einde 17:00 uur
  • Finale wedstrijden op de dinsdagen 17 maart / 24 maart 19:00 uur tot 20:00 uur

Omdat er veel leeftijdsverschil zit tussen jullie allemaal zal iedereen over twee poules worden verdeeld zodat iedereen op zijn of haar niveau kan spelen en het voor iedereen een uitdaging is om wedstrijden te spelen.

Mochten je ouders zin hebben om  te komen kijken en aan te moedigen, dan zijn ze natuurlijk altijd van harte welkom. Wij zouden het ook erg prettig vinden mocht je vader of moeder één van de dinsdagavonden of zaterdag 14 maart een paar uurtjes kunnen helpen met bijvoorbeeld het tellen van een aantal wedstrijden. Geef hen hiervoor gerust op via het formulier hieronder.

Het belooft weer een groot spektakel te worden, met veel gezelligheid, spanning, mooie wedstrijden en natuurlijk: mooie prijzen voor de clubkampioenen!

Laten we er met zijn allen een sportief en gezellig toernooi van maken.

Inschrijfformulier voor de clubkampioenschappen 2020

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is gratis. In het formulier staat aangegeven dat een inschrijving via ideal betaald wordt, dit is nodig om het formulier te laten werken. U hoeft geen betaalgegevens in te voeren. Selecteer een willekeurige bank, vink betaald aan en klik op ga verder, daarna is de inschrijving afgerond.